haram kejadah!!  

Posted by agHoo in

ni tuk sape yg xsempat nak baca blog adibah ahmad http://adibahahmad.blogspot.com/ sebab blog ni da ditutup selepas postnya mengemparkan tanah air...








p/s:- macam sial..!!!

This entry was posted on December 27, 2008 at 4:27 PM and is filed under . You can follow any responses to this entry through the comments feed .

5 comments

klu betul la adibah ahmad yg buat blog ni.. aku doakan moga Allah melaknat dia sampai mati...

mmg tak baik mendoakan orang yg jahat2...tp aku terlalu geram sampai terketar2 rasanya membaca penghinaan si sial adibah ahmad ni terhadap Nabi Muhammad saw.

Mampus kau adibah... mampus..

December 27, 2008 at 5:14 PM

kurang hajar...

December 29, 2008 at 9:43 AM

astaghfirullah..

aku mcm rasa bukan adibah ahmad lah..

kalo ye lah adibah ahmad..aku rasa kene tambah a/p antara adibah ngan ahmad..

--> adibah a/p ahmad

sebab mcm tak takut je kene laknat Allah S.W.T..

pelik..pelik..

wallahualam..~

December 29, 2008 at 5:32 PM

aku smpt bace nih.and kat blog die, tulis die blog follower khir toyo tak silap aku.hahah.pastu follower die lak tokbatinsenoi.ade gak pndpt ckp, tokbatinsenoi ade kaitan ngan kewujudan blog ni.

pemilik blog hina nabi camni la selayak2nya letak bwh ISA.kalau stakat kibar bendera terbalik dh nak tahan ISA, ni kene sumbat terus dlm neraka.

December 30, 2008 at 10:36 AM

aku baca blog ni~ http://adibahahmed.blogspot.com/
aku rasa blog ni dia ganti adibahamad yg dah kene tutup tu...

January 5, 2009 at 8:41 AM

Post a Comment