layankan ajer..  

Posted by agHoo in ,

aku di tag oleh saiful ramadhan
Tag:10 perkara ttg diri kamu, yg org lain tak tau?

1. cita2 aku dl nak jadik askar
2. aku sgt kecewa sebab tak dapat masuk ATMA
3. aku dilantik presiden pengakap since form 2 untuk bahagian form 3 kebawah..
4.aku paling benci dan pantang orang yang tak reti berkawad.
5. aku tukar sekolah time form 4 sebab tak nak pegang ketua pengakap sekolah sbb secara automatik aku akan menjadi ketua barisan untuk kawad di hari kebangsaan dimana ada 160 org di belakang aku.. (reason yg agak sengal)hehe..
6. aku tak suke minum milo since form 1 sampai sekarang(trauma)
7. satu-satunya subjek yg aku minat dan mampu berbangga adalah sejarah
8. subjek yg aku paling benci dari kecik sampai ke besar adalah english(im sound silly when i speak in english wakakaka..)
9. aku seorang yang buta jalan..
10. aku tak pernah drive sendirik balik kampong..(tido jerk)


tag seterusnya:-

1.lyter
2.apit rugby
3.pijoe
4.ajis
5.elmo
6.reen
7.reha
8.fida
9.nadxoxo
10.accd


`sekian` huhu..

This entry was posted on February 4, 2009 at 8:15 PM and is filed under , . You can follow any responses to this entry through the comments feed .

10 comments

erkk... ada jugakkkk..haihh..

p/s: tak penah drive sndiri balik kg??? biar benar!!.. malu sama itu cik put..eheh

February 4, 2009 at 9:56 PM

aik kene gak aku. ish. sikit aku tu nak tak kena. number 9 tu. isk..


:P

February 5, 2009 at 10:20 AM

fida-->hehe,malas nak drive kalo da de driver haha..

nad-->aku tau mu bosan kt opis wakakaka...

February 5, 2009 at 12:25 PM

ooo tu yg dulu beriya nk tgk kawad masa merdeka tu...

tp aku xnmpk bdn ko mcm tegap pn...

February 5, 2009 at 2:56 PM

haha.. gile kawad rupenye

February 5, 2009 at 3:50 PM

hahhaa..dulu aku tough beb zmn skolah..da start masuk u jerk jadik kering..

February 7, 2009 at 5:27 AM

tag ko aku da buat.. tag aku bile ko nak buat aaa??

February 9, 2009 at 12:33 AM

http://3.bp.blogspot.com/_tUpqILEoV2o/SYANsH74d_I/AAAAAAAAA1Y/7majiJG4ue4/S180/10thing.jpg

ha.. amik award nie. tampal kat blog. tqvm sbb jawab taq.

February 11, 2009 at 11:22 AM

hahahha dpt award ke?wakakka..

February 16, 2009 at 1:16 AM

bkpe tag aku???
haha...

March 3, 2009 at 10:57 PM

Post a Comment