toyota wish for sale..  

Posted by agHoo in ,

great news to all my
rakan-rakan dan sahabat sekalian....


toyota wish for sale..

available in 1.8 and 2.0
condition:-recon from japan,model 2006..never used in malaysia
price only 65k for both model..




pic for illustration only


interested??

contact me on ym:- aghoo85
or
just put contact number here then i will pm u later.

p/s:-for interested buyer only..


This entry was posted on February 11, 2009 at 9:37 PM and is filed under , . You can follow any responses to this entry through the comments feed .

41 comments

gile ah jadi tokey kete plop...byk stock ke? kete lain xdop? aku nak beli Supra se...brape harge?

February 11, 2009 at 10:39 PM

aku pulak nak jual Toyota Camry..
ada 59 unit sume skali..
kalo nak,contact aku..
harga bleh runding..
nego sampai let go..

February 11, 2009 at 10:40 PM
fawaz  

biar betik ko nih aroo.. 65K untuk wish.. camtu nyesal gile aku beli kete kuning aku tuh.. =S

mane ko dapat nih...

February 11, 2009 at 10:53 PM

pijoe-->tebeng doh tulis situ wish,kalo ada supra aku tulis la supra huhu..

lyter-->ko bl kete aku,aku bl kete ko.ok x?wakakkaka..

fawaz-->hahahaha,nnti aku cite kt ko di opis nnti..cakapla kt family ko kalo ad yg berminat.stok ada byk.


p/s:-lupa nk tulis tu hrga on d road da tuh..

February 11, 2009 at 11:00 PM

pijoe-->stock ada banyak..bley tgk sendirik,pilih yg mana suke wakakaka..

February 11, 2009 at 11:02 PM

btol ke memain ni???kalo btol leh aku beli kreta baru

February 11, 2009 at 11:16 PM

betol la..ni bukan april fool nih wakkaka..angkat la ganti abg kanc mu haha..

February 11, 2009 at 11:21 PM

aku nk toyota caldina..

February 12, 2009 at 12:39 AM

btul ke wish ni ko jual RM65K? ok, nanti aku tanye sedare mare aku

February 12, 2009 at 1:48 AM

memang la 65k tapi cash. ceh.

February 12, 2009 at 2:47 AM

nad-->caldina ada kt kedai 2nd hehe..

shauqi-->yup betol,sila2 huhu..

lisa-->aku offer tuk org berduit jer wakkaka..

February 12, 2009 at 12:10 PM

ok aku nak beli 5 buah..

hantar kat umah sewa aku SEGERA..

bayar ansur2 boley kan??

aku bayar rm1 sebulan..

-interested buyer-

February 12, 2009 at 12:37 PM

aku sekeh jgk kepala dak ni kang!!hehehehe..

February 12, 2009 at 3:37 PM
Anonymous  

belikan kat aku satu...bole??hihihhihi

February 13, 2009 at 3:31 PM
Anonymous  

bro, ni bayar pakai cash ke installment?

aku berminat gak, ping aku kat bluedreamc@yahoo.com

February 13, 2009 at 3:46 PM

cash huhu..

February 13, 2009 at 7:05 PM
Anonymous  

im interested..please contact me at zuraihan@gmail.com.thanks

March 5, 2009 at 8:32 AM
Anonymous  

i'm interested.do email me at salnizah9199@gmail.com

March 16, 2009 at 2:04 PM

saya pun minat gok..pliz kontek me..at
dhiya.safiyyah@gmail.com or
ym ai_v366
TQ

June 9, 2009 at 4:06 PM
Anonymous  

e-mel aku sekalik [apaitech[@].yahoo.com]

July 10, 2009 at 4:28 PM

I'M INTERESTED .. PLS EMAIL ME AT CARJUNK.MAN@GMAIL.COM .. CALL 0192676702

September 1, 2009 at 1:36 AM
Anonymous  

still available? emel me at mfmz78@hotmail.com thanx..

September 2, 2009 at 3:50 PM

Bro..
aku pun berminat.
kalau ada stock roger ok?!
absurd[dot]chaos[@]gmail[dot]com

September 2, 2009 at 6:58 PM
Anonymous  

ada lagi tk? email kat i---> fun_okai@hotmail.com

September 10, 2009 at 9:51 PM
Anonymous  

masih ada lagi..sila emailkan pd sy....italyvskorea@yahoo.com

tq

September 14, 2009 at 10:42 PM
halim  

masih ada lagi ke e mail me hlmrz@yahoo.com

October 8, 2009 at 2:41 PM

still ada lg ker? plz contact me at nocturnaldotes@gmail.com

November 7, 2009 at 7:03 PM

ado laie ko?
email me

December 20, 2009 at 10:19 PM

Still available lagi? Klu ada email me at satt69@yahoo.com

March 30, 2010 at 6:45 PM

bro..still available lg ker? pls cntact pazzly82@gmail.com

September 14, 2010 at 2:22 AM
Anonymous  

hallooooo mr aghooo... biar btol toyota wish 65K.. kl btol contact kawe at 0148113803....

November 16, 2010 at 5:44 PM
Anonymous  

mr aghooo...ado lagi kaa wish 65k nih?
pm me..mymailkemal@aol.com

November 21, 2010 at 4:50 PM

call me hanas_0909@yahoo.com

December 14, 2010 at 12:18 PM

0126901306

December 14, 2010 at 12:18 PM
shaiful  

saya mmg nak cari kereta wish yg harga seperti yg tuan cakap.....sila emel saya wan7998@gmail.com masih ada lagi ke kereta itu? saya bayar cash...

January 26, 2011 at 1:36 PM
ridzuan  

sy memang dok cari wish. ada lagi tak wish murah camni? contact saya: 0194720233

January 28, 2011 at 4:54 PM
Anonymous  

ade lagi ker wish yg rm65k nie....if ade call sy o172822271

April 2, 2011 at 10:35 PM
Anonymous  

bro ada lagi x wish 65k tu kalau ada pls call 0166383812 gandhi_aag08@yahoo.com

January 11, 2012 at 12:27 PM
Anonymous  

ada lagi ke kete ngn harga tu.kalau ada email kt sy jugak.shidey_zone@yahoo.com

September 10, 2012 at 12:55 AM

email me...alan_mayazahra@yahoo.com..toyota wish

December 4, 2012 at 2:47 PM

email mohdmazlanmahmod@gmail.com..toyota wish

December 4, 2012 at 2:48 PM

Post a Comment