Kemenangan rakyat  

Posted by agHoo in ,

Tahniah kepada DSAI kerana berjaya mempertahankan kerusi PKR di permatang pauh.dan ini bermakna DSAI akan kembali memasuki dewan parlimen slepas 10 tahun lamanya..pasti para pengikut,penyokong dan rakyat mlaysia khususnya amat gembira sekali dgn kemenangan ini..
tak lupe jge anggota B.L.A.C.K 14 yg selama ini memperjuangkan,mempertahankan dan berusaha tungkus lumus kepada DSAI dengan kesetiaan yg xberbelah bahagi kecuali ezam yg membelot..

xlama lagi kita akan melihat apakah arus perubahan yg akan melanda pada dunia politik malaysia nanti,kita tunggu dan saksikan..semoga rakyat akan semakin terbela dan beruntung dengan kepulangan DSAI.

some people said let by gone be by gone,akan tetapi imej DSAI mungkin agak sedikit tercalar dengan isu liwat,lewat,liwat,lewat,liwat,liwat,lewat yg dicetuskan oleh golongan2 yg pendek akalnya..dari golongan atas,bawahan,tua,muda malahan kanak2 pasti akan tau apakah itu liwat dan mulut mereka pasti akan menyebut liwat,liwat sekarang angkara isu liwat ini..

mungkin imej DSAI akan kembali pulih selepas kes perundangan liwat ngn say fool ini selesai..tapi selesai mana pon pasti akan meninggalkan kesan lukanya,umpama tertinggalnya kesan calar pd bontot kereta aku yg agak gebu itu akibat diliwat dek kereta mangkuk mana yg xbertanggunjawab... abes pecah dara siputihku....haizzz

PENERIMAAN

Kalau kau mau kuterima kau kembali
Dengan sepenuh hati

Aku masih tetap sendiri

Kutahu kau bukan yang dulu lagi
Bak kembang sari sudah terbagi

Jangan tunduk! Tentang aku dengan berani

Kalau kau mau kuterima kembali
Untukku sendiri tapi

Sedang dengan cermin aku enggan berbagi.

Maret 1943

p/s:sempena kemerdekaan yg makin hampir nih,aku duk sebok study psl sejarah dulu2:p

This entry was posted on August 28, 2008 at 12:10 AM and is filed under , . You can follow any responses to this entry through the comments feed .

10 comments

Dara si putih telah pecahhh??? adehhh lawak betul pengggunaan bahasa ni. wiken ni si putih balik kg dok???ngeee

August 28, 2008 at 9:32 AM

sian si putih..usia x smpi sethn jagung dh kena liwat..siannnnn

August 28, 2008 at 1:08 PM

hahahahahaha...wiken ni putih duk umah ajer,berkabung hehehe..
tu ler,xsmpai staun da macam2 injured,kesian huhu..

August 28, 2008 at 1:57 PM

erm paklah ngan bijan dah panas tu..

August 28, 2008 at 3:51 PM

Ala ciannye si putih... Nak panggil PUT la, cam chuumeel je ngan nama PUT..gagagagaga

August 28, 2008 at 4:09 PM

hahahha buruknya nama...
sapa2 kt sini mampu terangkan maksud sajak yg aku letak tuh?hehe..

August 28, 2008 at 5:06 PM

aku tak pandai bahasa sajak arr..
so x mampu nak terangkan..gagagga

August 29, 2008 at 9:25 AM

eh agho.en waja aku bukan stakat kene liwat, rogol skali.ade calar dpan blakang.tp dh pulih dara dh dengan kos 180.ngeheee.jgn jeles/

August 29, 2008 at 11:16 AM

pestisid, dara boleh pulih ek??gagagga..

Aro bile nk apdet ni?naik lalang doh ni..k nok tido doh, sok nk bangun sahur,..

selamat berpuasa semuaaa...

September 4, 2008 at 11:34 PM

tenet xdak,kena kilat!! huhu..

September 7, 2008 at 2:24 AM

Post a Comment